Events
Torsdag d. 6/3 - kl. 18.30 fejrer vi vores 19 års fødselsdag på Søllerød Kro. Temaet vil være hvid Bourgogne.
Vi skal smage 8 vine, hertil 4 retter fra kroen.
Vinene vil blive kommenteret af Alex Jensen undervejs.
Seating v. runde borde.
1. sæt:
2021 MACON LUGNY LES CHARMES Lupe-Cholet
2022 RULLY BLANC LA CREE Domaine Belleville
Ret 1:
Salat med let røget torsk, sprøde kartofler, fermenteret fløde, karse, ristet rug
2022 SANTENAY BLANC La Forge, Jean-Baptiste Jessiaume
Ret 2:
Trøffel, bagt selleri, creme af comté, hasselnødder fra Piemonte
3. sæt:
2022 CHABLIS 1ER CRU BUTTEAUX ØKO Domaine Jean-Marc Brocard
2022 SAINT-ROMAIN BLANC, PERRIERES Les Parcellaires de Saulx
Ret 3:
Farseret morkel, aromatisk løgbouillon, timianklorofyl, kyllingeskind
4. sæt:
2022 CHASSAGNE MONTRACHET BLANC ØKO Domaine Philippe Bouzereau
2022 MEURSAULT CLOS DE LA CROIX NOIRE Domaine Philippe Bouzereau
Ret 4:
Fasan, kål, sauce aromatiq
Kaffe/the Serveres efter middagen med sødt
Onsdag d. 11/6 kl. 18.30, får vi besøg af Nik Weis fra Mosel Vi skal smage 9 vine og hertil 4 retter fra Søllerød Kro.
Seating ved runde borde.
Kort om Nik Weis
Allerede fra en tidlig alder lå det i kortene, at Nik Weis skulle følge i forfædrenes fodspor som vinbonde. Weis-familien har dyrket vin i Mosel i mere end 200 år, men vingården St. Urbans-Hof blev først etableret i 1947. Det er herfra Nik Weis og hans dedikerede medarbejdere udøver deres magi og fremstiller vine på allerhøjeste niveau. Nik Weis har været involveret i alle aspekter af vinproduktion fra barnsben og studerede siden hen vinavl og ønologi på det verdensberømte universitet Geisenheim.
Vi glæder os til en hyggelig aften med fantastiske Mosel vine.
Tif Sekt, Cuvée Clara Brut - Métode Traditionelle
Vine & menu
2023 Riesling - Schiefer
Ret 1 Saltet færøsk laks, kartoffel, fermenteret fløde, dild, confiteret citron, sart røg
2. sæt 2021 Riesling - Ockfener
2021 Riesling - Goldtröpfchen - Grosses Gewächs
Ret 2 Skummende muslingebisque, ramsløg, quenelle på vesterhavsfisk, syltet fennikel
3. sæt 2023 Riesling - Wiltinger - Alte Reben
2023 Riesling - Mehringer Alte Reben
Ret 3 Indbagt unghane med egen sky, luftig blanquettesauce, spæde grøntsager, grillet salat, mandler
4. sæt 2023 Riesling - Kabinett - Black Label
2023 Riesling - Goldtröpfchen - Black Label - Auslese
Ret 4 “En surprise” røde bær i symbiose med fløde, tahitivanilje, brændt marengs